Connect with me on LinkedIn

Erik Kooijmans:

Business across borders.

Bent u op zoek naar daadkrachtige professionele ondersteuning en advies bij het aanboren van nieuwe markten?

U bent op zoek naar snelle nieuwe omzet in Italië maar u wilt nog even wachten met investeringen?

Wilt u zaken doen in Italië onder begeleiding van iemand die zowel uw eigen taal en manier van zakendoen begrijpt en beheerst als de Italiaanse?

Bent u een ondernemer van buiten Europa en zoekt u een vertrouwenspartner die u wegwijs kan maken op dit continent?

 

Als u op éen van bovenstaande vragen met ja kunt antwoorden, stel ik mij graag aan u voor:

Ik ben een professional met expertise in de internationalisering van ondernemingen en in het openen van nieuwe markten: meer dan 20 jaar ervaring in commercieel management op internationale markten en in het leiden van bedrijven en internationale teams. Ik heb zowel de Italiaanse als de Nederlandse nationaliteit, en ben gewend om te spreken en te werken in verschillende taalgebieden.

 

Ik heb buitenlandse filialen en business units opgericht, de juiste overnametargets voor mijn opdrachtgevers gevonden en direct advies en oriëntatie in internationale acquisities gegeven. Daarnaast heb ik me met alle aspecten van post-merger transitions beziggehouden.

 

Het gaat voor mij altijd om de mensen achter de projecten, ik ben een people manager. Ik heb succesvolle teams samengesteld en geleid, verenigd achter een gezamenlijke missie, en weet hoe je een gevoel van mede-eigenaarschap van een project of een onderneming creëert bij alle stakeholders.

Het bouwen van betrekkingen en een omgeving die gebaseerd zijn op vertrouwen is voor mij een noodzakelijke voorwaarde voor het ontwikkelen van zakelijk perspectief.

Stampa Stampa | Mappa del sito Consiglia questa pagina Consiglia questa pagina
© Erik Kooijmans Via Ventuno Aprile 1945 5/2 40134 Bologna